Filmul "The Fate of the Furious", al optulea lungmetraj din franciza "Furios si iute" a stabilit un nou record la nivel mondial, informeaza digi24.ro.

Filmul a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de 100,1 milioane de dolari, iar in total a avut incasari de 532,4 milioane de dolari, doborand recordul international de incasari la debut de 529 de milioane de dolari, detinut pana acum de Star Wars: The Force Awakens, scrie cinemagia.ro.

De asemenea, cele 432,3 milioane stranse pe pietele internationale au depasit recordul detinut pana acum de Jurassic World, de 316,7 milioane de dolari.

Si "Furios si iute 7", a impresionat in box office-ul mondial, devenind pelicula care a ajuns cel mai repede in istoria cinematografiei mondiale la pragul de 1 miliard de dolari - in doar 17 zile dupa lansarea sa oficiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.