Actorul de comedie Charlie Murphy, fratele mai mare al lui Eddie Murphy, a murit intr-un spital din New York, miercuri, la varsta de 57 de ani, din cauza unei leucemii, a anuntat presa americana, citata de Reuters.

Charlie Murphy, al carui frate mai tanar este Eddie Murphy, protagonistul unor comedii de mare succes precum ”Coming to America” si ”The Nutty Profesor”, a fost actor si scenarist al ”Chappelle's Show”, un spectacol de stand-up comedy, produs si difuzat de postul de televiziune Comedy Central.

”Iti multumim pentru povestile tale de neuitat, Charlie Murphy. Ne va fi dor de tine”, au transmis reprezentantii postului Comedy Central intr-un comunicat de presa publicat pe contul de Twitter al televiziunii.

Charlie Murphy, originar din Brooklyn, a fost coscenarist si a jucat in unele dintre filmele fratelui sau Eddie Murphy, inclusiv in comedia din 2007 ”Norbit”.

Mai multi actori de comedie celebri au transmis condoleante familiei indoliate si au laudat talentul actorului decedat.

Tocmai am pierdut pe unul dintre cei mai amuzanti si cei mai adevarati dintre fratii nostri din toate timpurile. Charlie Murphy, odihneste-te in pace!”, a scris pe Twitter actorul de comedie Chris Rock.

Primele publicatii care au anuntat decesul actorului Charlie Murphy au fost TMZ si The Hollywood Reporter.

Charlie Murphy a fost casatorit cu Tisha Taylor Murphy din 1997 si pana la moartea ei din cauza unui cancer cervical, in decembrie 2009. Cei doi au avut impreuna doi copii, iar Charlie Murphy mai are un copil dintr-o relatie anterioara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.