HISTORY® transmite in premiera si in exclusivitate un nou serial numit „Motoare Puternice”, in care protagonistul Charles Handler cauta in cele mai indepartate colturi din Louisiana masini clasice unice pentru a le reconditiona.

Serialul are premiera in Romania pe 13 aprilie si va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 21:00.

Fiecare episod din noul serial „Motoare Puternice” porneste din New Orleans si prezinta restaurari uimitoare si licitatii unde miza este mare, iar riscurile, uriase. De la un Chevy Bel Air decapotabil, din 1957, la un Shelby Mustang GT din 1967, Charles reuseste sa vanda masinile restaurate chiar si cu sume de peste 50.000 de dolari, obtinand profituri substantiale, daca totul merge conform planului.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Charles Handler este co-proprietarul atelierului de restaurari auto The Bomb Factory, iar dragostea lui pentru masinile clasice s-a manifestat de la o varsta frageda, el afirmand ca primul cuvant pe care l-a rostit a fost “roata”. Dupa ce s-a mutat din orasul natal, Tennessee, in Louisiana pentru a obtine o diploma de doctorat in psihologie industriala si organizationala, Charles s-a indragostit de stilul de viata relaxat de acolo si a devenit un alt tip de doctor, redandu-le automobilelor antice gloria de altadata, impreuna cu prietenul sau, Trey. Protagonistului din „Motoare Puternice” ii plac provocarile, partea lui favorita din procesul de restaurare fiind nu doar utilizarea creativitatii in design-ul masinii, ci si satisfactia de „a vana” cele mai bune automobile in locuri neconventionale.

Cu o viziune mai practica, Trey este persoana care mentine atelierul in viata, considerandu-se o adevarata enciclopedie despre masini. Acesta are cunostintele si capacitatea de a lua orice bucata de metal ruginita si de a o transforma intr-un monstru al soselelor.

Alaturi de cei doi proprietari ai atelierului de restaurare auto, telespectatorii ii vor putea cunoaste si pe ceilalti membri ai echipei: mecanicul-sef Chris, asistentul si omul bun la toate Benny si mecanicul Devin, precum si povestile lor speciale despre autoturisme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.