Michael Douglas si Catherine Zeta Jones s-au despartit intr-o perioada di, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unui "cancer la gat", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara. Michael Douglas a declarat ulterior ca a mintit in legatura cu diagnosticul de cancer la gat, actorul american urmand de fapt un tratament impotriva cancerului la limba.

In cadrul unui interviu acordat recent, actorul in varsta de 72 de ani a sustinut ca boala l-a determinat sa-si petreaca mai mult timp alaturi de sotie si cei doi copii: Dylan si Carys, scrie digi24.ro, care citeaza News.ro.

"Trebuie ca ambii parteneri sa isi doreasca acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred ca daca esti suficient de norocos pentru a privi lucrurile in perspectiva si daca vrei sa faci lucrurile sa mearga, trebuie sa iti doresti mai intai sa incerci, apoi poti sa reusesti in acest demers", a spus Michael Douglas.

"Apoi, dupa ce noi doi am reusit sa facem acest lucru, impacarea ne-a adus mai aproape ca niciodata - suntem ca acum 17 ani. Faptul ca am invins cancerul in stadiul IV mi-a oferit o noua perspectiva asupra vietii. Am mai mult timp cu ei si aleg sa folosesc acest timp"
, a adaugat el.