Dirijat de Anna Ungureanu, evenimentul este una dintre traditiile pretioase ale Corului, desfasurandu-se, fara intrerupere, de mai bine de jumatate de secol. Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro si au preturi care variaza intre 50 si 250 RON.

Concertul de anul acesta coincide cu Sarbatoarea Floriilor si include atat piese cu specific pascal, cat si creatii celebre ale maestrului Marin Constantin, care au facut istorie in repertoriul cantului coral. “Prima parte a concertului extraordinar de Pasti cuprinde muzica din literatura universala, din Renastere pana in contemporaneitate, iar in a doua parte vom prezenta exclusiv muzica romaneasca: bizantina, traditionala si moderna”, a declarat Anna Ungureanu, dirijorul Corului National de Camera “Madrigal-Marin Constantin”.

Potrivit unui comunicat remis 9am, infiintat in anul 1963, de catre reputatul dirijor Marin Constantin, Corul National de Camera “Madrigal – Marin Constantin” a sustinut peste 4100 de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America si Asia. Este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu indreptat catre Renasterea europeana, creatia bizantina si muzica contemporana romaneasca si universala.