Renumitul Cesar Millan, cunoscut din serialul TV “Cesar si cainii” a ajuns in Bucuresti pentru a sustine spectacolul de pe 21 martie, de la Sala Polivalenta, care face parte din turneul “Once Upon a Dog Tour 2017”.

Artistul a fost asteptat de presa la aeroportul Henri Coanda si a declarat ca este “foarte entuziasmat” sa descopere Romania, avand in vedere ca este pentru prima data cand ajunge aici.

Potrivit unui comunicat remis 9am, ultimele bilete la spectacol pot fi achizitionate in ziua spectacolului de la casieria Salii Polivalente. Fanii care nu au reusit sa intre in posesia unui bilet pana in acest moment trebuie sa stie ca mai sunt disponibile doar cateva bilete in categoriile I, II, III si IV. De asemenea, copiii sub 14 ani beneficiaza de o reducere de 50% la biletele din categoria III si IV, putand fi achizitionate cu 125 lei, respectiv 75 lei.

Experienta unui show live marca Cesar Millan este inegalabila, talentul sau de a stabili o relatie de incredere in raport cu cainii fascineaza spectatorii.
Talentul si dedicarea cu care se implica in fiecare poveste si conexiunea incredibila pe care o are cu cainii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu usurinta probleme ce tin de fobii speciale ale cainilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotriva, comportament marcat de frica excesiva manifestata nejustificat si o multime de alte situatii neobisnuite care necesita implicarea unui specialist in psihologie canina.

Cateva aspecte importante
: spectacolul se va desfasura in limba engleza, insa va fi dublat consecutiv in limba romana. De asemenea, accesul in Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi interzise. Spectacolul va incepe de la ora 20:00, iar accesul in sala se poate face incepand cu ora 18:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.