In perioada 28 martie - 8 aprilie 2017, Opera Comica pentru Copii organizeaza cea de-a treia editie a Festivalului “Hänsel si Gretel”, ce va cuprinde nu mai putin de 40 de evenimente.

In cele 12 zile de festival, copiii se vor putea bucura de o multime de spectacole dintr-o diversitate de genuri, de la teatru, balet sau opera, pana la musical si concerte lectie. Majoritatea reprezentatiilor programate sunt deja sold out.

In cadrul festivalului, copiii vor putea urmari musicalul “Micuta Dorothy” (la Sala Mare), concertul “Underground Tango”, musicalul “Ivan Turbinca” si spectacolul de hybrid opera “Sentimente” (la Sala UnderGrant). Evenimentele muzicale de la Salonul Mozart le vor facilita celor mici intalnirea cu pianul, sub indrumarea pianistei Ioana Maria Lupascu, in cadrul “Concertului lectie de Pian”, dar si cu Nino, in spectacolele interactive “Nino Arlechino si “With Nino in London”. Povestea simfonica “Viata lui Mozart” si concertul “Armonii de Primavara” completeaza seria de evenimente desfasurate in Salonul Mozart in aceasta perioada. Festivalul se va incheia cu premiera spectacolului de balet contemporan “Pinocchio”, in regia si coregrafia lui Mihai Babuska, la Sala Mare.

“Festivalul <<Hänsel si Gretel>> inseamna 12 zile in care celebram cunoasterea si arta la Opera Comica pentru Copii. Ne bucuram ca putem primi atat de multi copii si ca le putem oferi intalniri de neuitat cu muzica clasica, cu baletul, cu opera si cu personaje indragite din povesti. Ne aflam la a treia editie a festivalului, care creste si mai mult in fiecare an, datorita artistilor talentati si echipei tehnice dedicate, a dascalilor cu inima deschisa si a copiilor dornici sa descopere arta in multitudinea formelor sale. Le multumim tuturor si ii asteptam cu drag in salile de spectacol!”
, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Programul Festivalului “Hänsel si Gretel” poate fi consultat pe site-ul institutiei organizatoare, www.operacomica.ro, iar biletele au fost deja puse in vanzare prin reteaua bilete.ro. Pana la finalul acestei stagiuni, Opera Comica pentru Copii pregateste alte spectacole in premiera: “Concert-lectie de Harpa”, “Concert-lectie de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lectie de Vioara si Pian”, “Directorul de Teatru” (la Salonul Mozart) si “Harap Alb” (la Sala UnderGrant).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.