”Pentru mine, a canta este divin. In restul zilelor sunt uman, dar cand cant, imi las spiritul sa fie liber. Am compus I’m Yours in 2004, intr-un moment in care eram fericit. Ii spuneam universului <fa-ma un instrument, sunt al tau! >. Este un cantec despre generozitate, despre a renunta la tine pentru ceva sau altcineva”, a povestit Mraz jurnalistilor romani intr-o conferinta de presa la care a participat chiar inainte sa urce pe scena Salii Radio.

La fel ca de-a lungul intregii sale cariere, Jason Mraz s-a prezentat in fata publicului ca un artist desavarsit, pentru care muzica e cel mai puternic mod de comunicare cu oamenii din orice loc al lumii. A aparut pe scena insotit de chitara sa acustica care a insufletit celebrele hituri.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Mraz a inceput sa cante in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru implicarea sa in proiecte civice si ecologiste. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale si au obtinut numeroase distinctii si trofee importante. Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop, a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People’s Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele de pretutindeni.

Concertul Jason Mraz a fost organizat in Bucuresti de Pure Indie Entertainment, promoter de evenimente care-si propune sa aduca fanilor din Romania cele mai proaspete voci din lumea muzicii indie si pop-rock. Mai multe detalii despre concertele viitoare sunt disponibile pe pagina oficiala.