Cantareata americana Katy Perry si actorul britanic Orlando Bloom s-au despartit, punand astfel capat unei relatii care a durat aproximativ 12 luni, informeaza contactmusic.com.

Relatia cantaretei pop, in varsta de 32 de ani, cu actorul in varsta de 40 de ani, a inceput anul trecut, la gala Globurilor de Aur.

Dupa o relatie ce a durat putin peste un an, cei doi artisti au decis sa se departa, iar despartirea lor a fost confirmata de agentii de presa ai celor doua vedete, citati de revista Us Weekly. ”Inainte ca zvonurile si minciunile sa scape de sub control, putem sa va confirmam faptul ca Orlando si Katy au decis sa isi acorde unul altuia in aceasta perioada, cu respect si iubire, mai mult spatiu”, se afirma in acel comunicat de presa.

Zvonurile despre despartirea cuplului au aparut dupa ce Katy Perry si Orlando Bloom au mers separat pe covorul rosu de la gala premiilor Oscar, ce a avut loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles.

Cu toate acestea, cei doi artisti pareau fericiti si au fost vazuti impreuna la petrecerea organizata de revista Vanity Fair dupa gala Oscar, sugerand ca au ramas in termeni buni, in ciuda despartirii lor.

Katy Perry a fost casatorita cu actorul de comedie Russell Brand in perioada 2010 - 2012.

Orlando Bloom a fost casatorit in perioada 2010 - 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, nascut pe 6 ianuarie 2011.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.