Actritele Taraji P. Henson, Emma Stone si Charlize Theron au fost laudate pentru tinutele elegante pe care le-au purtat duminica seara la gala de decernare a premiilor Oscar 2017. La polul opus, printre vedetele criticate se numara Alicia Vikander si Dakota Johnson, informeaza site-ul revistei Cosmopolitan.

Revista Cosmopolitan a publicat in noaptea de duminica spre luni un top al celor mai inspirate si celor mai neinspirate tinute vestimentare prezentate pe covorul rosu de la Hollywood la gala premiilor Oscar 2017.

Cea mai eleganta rochie de brand - Ruth Negga, intr-o tinuta Valentino

Actrita irlandeza de origine etiopiana, nominalizata la Oscar pentru rolul principal din filmul ”Loving”, a purtat o rochie rosie, cu trena ampla, creata de casa Valentino.

Cea mai buna rochie care a sfidat descrierile - Naomie Harris, intr-o tinuta Calvin Klein

Actrita britanica, nominalizata la Oscar pentru rolul secundar din filmul ”Moonlight”, a impresionat cu o tinuta fantezista, alba, creata de Calvin Klein, ce a constat intr-o rochie simpla si mulata, asortata cu o capa si pantofi aurii.

Cea mai indrazneata tinuta de alergat pe covorul rosu - Hailee Steinfeld, intr-o tinuta Ralph & Russo

Heilee Steinfeld a purtat o rochie ampla, de culoarea fildesului, decorata cu trandafiri, insa criticii de la Cosmopolitan au criticat-o pentru faptul ca era ”prea transparenta”. Nici tanara actrita nu a fost scutita de ironii, fiind criticata pentru faptul ca ”vrea sa se maturizeze prea repede”.



Cel mai bun si vechi stil hollywoodian
- Taraji P. Henson, intr-o rochie Alberta Ferretti

Artista afro-americana a fost laudata pentru eleganta ei desavarsita. Taraji P. Henson a purtat o rochie mulata din catifea sepia, decoltata si decupata pe piciorul stang. Vedeta si-a asortat tinuta cu pantofi negri si un colier cu diamante.

Cea mai buna rochie pentru a dansa - Emma Stone, intr-o tinuta Givenchy

Artista americana a impresionat intr-o rochie aurie, mulata si decorata cu paiete, despre care editorii de la Cosmopolitan au spus: ”Asta este ceea ce porti cand esti destul de sigura ca vei privi fotografiile din aceasta seara pentru tot restul vietii - dar, indiferent daca pierzi sau castigi, aceasta este si o rochie pe care o porti dupa ceremonie, cand intentionezi sa dansezi pana iti rupi pantofii, pentru a celebra sfarsitul sezonuloui si, poate, inceputul unei vacante”.

Citeste si:
Vinovatul principal pentru gafa de la Oscar: un contabil care...
Vinovatul principal pentru...



Cea mai buna reaparitie
- Charlize Theron, intr-o rochie Dior

Editorii de la Cosmopolitan au aprecizat silueta perfecta a actritei sud-africane, dar si rochia ei gri metalizat, ampla, realizata de casa Dior, despre care au spus ca personifica perfect ”stralucirea elegantei de top”.

Cea mai proasta reaparitie - Alicia Vikander

Artista a purtat o rochie neagra, cu volane si cu trena, ce a fost criticata pentru faptul ca era ”deloc impresionanta” si pentru ca ”strivea decolteul”.

Cea mai buna rochie rosie - Viola Davis, intr-o tinuta Armani

Tinuta artistei afro-americane, care a castigat duminica seara primul ei premiu Oscar din cariera, gratie rolului din ”Fences”, a fost laudata pentru rochia rosie, ampla, cu trena, pe care a purtat-o la eveniment. Specialistii in moda au apreciat ca Viola Davis a avut o tinuta ce a reprezentat ”eleganta perfecta”.

Citeste si:
10 mari creatori de moda pentru care atitudinea inseamna totul
Cu aspiratii pentru omul de...

Cele mai bune volanase - Brie Larson, in Oscar de la Renta

Brie Larson, premiata anul trecut pentru rolul principal din drama ”Room”, a fost laudata pentru rochia ei foarte mulata pe talie, cu decolteu amplu si o trena ce includea multe randuri de volanase.



Cea mai dramatica tinuta - Janelle Monae
, intr-o rochie Ellie Saab

Artista a purtat o rochie semitransparenta, o centura neagra si o crinolina ampla, in nuante de alb, negru si gri.

Cea mai stralucitoare - Jessica Biel

Actrita Jessica Biel, sotia cantaretului Justin Timberlake, a purtat o rochie argintie, mulata, creata de KaufmanFranco.

Cel mai mare pas gresit - Dakota Johnson, intr-o rochie Gucci

Protagonista francizei cinematografice ”Fifty Shades of Grey” a fost criticata pentru tinuta afisata la Oscarurile 2017: o rochie vintage din satin galben-auriu, cu maneci lungi si trena.

Citeste si:
Staruri internaționale pe care designerii au refuzat să le îmbrace,...
Staruri internaționale pe...

Cele mai bune bucle - Halle Berry

Criticii au apreciat coafura actritei Halle Berry, voluminoasa si in stil afro, dar au criticat rochia ei - mulata, cu fasii negre din dantela, si o trena cu paiete.

Cea mai fantastica utilizare a penelor - Octavia Spencer, intr-o rochie Marchesa

Octavia Spencer, o actrita extrem de simpatizata pentru umorul si atitudinea ei relaxata, este adeseori apreciata pe covorul rosu, desi silueta ei este departe de standardele unanim acceptate. De aceasta data, ea a fost apreciata pentru rochia ei gri deschis, fara maneci, lunga, a carei parte de jos era complet acoperita cu pene.

Cel mai bun ”Imi pare rau, Karl” - Meryl Streep

”Indiferent ce s-a intamplat sau nu s-a intamplat intre Karl Lagerfeld si Meryl Streep, instinctele ei sunt intotdeauna bune”, scriu criticii de la Cosmopolitan. Meryl Streep a purtat la gala Oscarurilor 2017 o rochie ampla, intr-o nuanta inchisa de albastru si cu maneci lungi, asortata cu o centura de aceeasi culoare.

Citeste si:
10+ inventii ingenioase care iti vor face viata mai usoara
10+ inventii ingenioase care...



Cel mai bun nud - Nicole Kidman

Actrita australiana Nicole Kidman a purtat o rochie mulata, intr-o nuanta ce imita culoarea pielii, creata de casa Armani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.