Pentru al treilea an consecutiv, Digi24 si Digi Film vor transmite, in direct si in exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Cea de-a 89-a editie a Galei Premiilor Oscar este transmisa in direct de la Los Angeles pe 26 februarie si poate fi vizionata si fara traducere in limba romana la Digi24 si Digi Film*.

Sosirea vedetelor pe covorul rosu din fata renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, tinutele si Gala Oscar prezentata de Jimmy Kimmel se vad in noaptea de duminica spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 si Digi Film, de la ora 02:00 si pana in jurul orei 06:30.

Digi Film va difuza versiunea editata a Premiilor Oscar in reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00 si de la 23:30, poate fi urmartita la Digi24.

Oana Zamfir, criticul de film Manuela Cernat si regizorul Laurentiu Damian, presedintele Uniunii Cineastilor din Romania vor comenta predictiile, momentele de varf ale anului cinematografic si cele mai importante secvente ale serii, incepand cu ora 01:00 pe Digi24 si 01:30 pe Digi Film.

Peste 200 de tari difuzeaza ceremonia de la Hollywood, care rasplateste cele mai importante realizari in domeniul cinematografiei in decursul unui an.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.