Cea de-a 67-a editie a Festivalului de film de la Berlin, ce a avut loc in perioada 9-19 februarie, si-a desemnat castigatorii.

Pelicula romaneasca “Ana, mon amour”, proiectata vineri seara in competitia oficiala, a adus un premiu cinematografiei romanesti si a marcat o premiera pentru iTux. Primul serviciu online ce ofera tinute de ceremonie dedicate barbatilor si-a facut aparitia pe covorul rosu prin intermediul reprezentantilor filmului “Ana, mon amour”.

Calin Peter Netzer
, intors la Berlin din postura de castigator al marelui premiu (n.r. Ursul de Aur, obtinut in 2013 pentru filmul “Pozitia copilului”), a optat pentru o tinuta monocroma formata dintr-un smoking negru cu rever ascutit imbracat in satin negru, o camasa alba de ceremonie si accesorii in tonul tinutei.

Mircea Postelnicu, actorul care il interpreteaza pe Toma, unul dintre cele doua persoanaje in jurul carora graviteaza intreaga actiune a filmul “Ana, mon amour”, a purtat un smoking intr-o nuanta inchisa de albastru, mizand pe acelasi rafinament impus de prezenta pe covorul rosu al prestigiosului festival.

Ceilalti reprezentanti ai productiei romanesti “Ana, mon amour” care au purtat tinute iTux pe covorul rosu, au optat pentru tinute clasice, monocrome care au celebrat discret importanta evenimentului.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe langa tinutele masculine, iTux ofera si o gama restransa, atent selectionata de stilisti, de optiuni pentru femei, gama prezenta si ea pe covorul rosu de la Berlinale printr-o tinuta rafinata purtata de Oana Iancu, producatorul filmului.

“Este o onoare ca distributia filmului “Ana, mon Amour” a ales sa duca povestea iTux pana la gala Festivalului International de Film de la Berlin. Prezenta iTux pe covorul rosu de la Berlinale este inca o confirmare a faptului ca piata romaneasca avea nevoie de un serviciu precum iTux, un serviciu care ajuta barbatii sa arate impecabil la orice eveniment, indiferent de amploarea acestuia”, a declarat Alexandru Nestian, General Manager iTux. “Ne bucuram sa vedem ca din ce in ce mai multi barbati realizeaza ca inchirerea tinutelor de ceremonie este o alternativa rapida si mai eficienta din punct de vedere al costurilor la cumpararea tinutelor care, de cele mai multe ori, ajung sa nu fie purtate decat o singura data.”

Citeste si:
Pășește pe covorul roșu, în universul The Beauty Hub al Băneasa...
Pășește pe covorul roșu, în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.