Cantareata americana Mariah Carey a confirmat, int-un interviu acordat agentiei Associated Press, ca are o relatie cu unul dintre dansatorii din trupa sa, Bryan Tanaka, scrie people.com.

Intrebata despre zvonurile aparute privind o poveste de dragoste cu Tanaka, artista l-a numit ”iubitul meu”.

”Voi spune «chiar nu vorbesc despre viata mea personala». Pentru ca exact asta am facut si chiar a functionat pentru putin timp, in urma cu ceva vreme. Nu ma simt confortabil sa fac dezvaluiri despre viata privata... Eu si iubitul meu nu vrem sa facem asta”, a explicat Mariah Carey.

Presa mondena a speculat ca Tanaka si Carey au o relatie, imediat dupa ce cantareata s-a despartit, in luna octombrie a anului trecut, de australianul James Packer, cu care era logodita. Dupa ce logodna a luat sfarsit, s-a aflat ca Packer era deranjat de relatia pe care Mariah Carey o avea cu dansatorul din trupa sa.


Mariah Carey, nascuta pe 27 martie 1970, a devenit cunoscuta pe plan mondial la scurt timp dupa ce si-a lansat albumul de debut, in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a casatorit in 1993. Dupa divortul de Mottola, in 1997, muzica sa a inceput sa contina elemente hip-hop in piesele sale, iar popularitatea cantaretei a inceput sa scada in 2001, dupa ce a parasit Columbia Records. A revenit in atentia publicului in 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul si criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americana a castigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.