Cantaretul Carlos Santana crede ca Beyonce a pierdut, duminica seara, in fata lui Adele, la cele mai importante categorii din cadrul celei de-a 59-a editie a premiilor Grammy, pentru ca „desi este foarte frumoasa si e placut sa o privesti, Beyonce nu este cu adevarat o cantareata”, spre deosebire de Adele, al carui talent muzical nu-l poate contesta nimeni.

"Cu tot respectul pentru sora noastra Beyonce, ea e foarte frumosa si e o placere sa o privesti, muzica ei e mai degraba de modeling, ea nu este o cantareata adevarata”, a spus Santana in cadrul unei interviu acordat intr-o emisiune din Australia.

Spre deosebire de Beyonce, „Adele chiar poate sa cante, cante, fara sa fie nevoita sa aduca o sumedenie de dansatori pe scena pentru ca e de ajuns doar sa se afle acolo si sa cante. De aceea a castigat", a completat Carlos Santana.

La cateva ore dupa ce presa internationala a preluat informatiile aparute in publicatiile australiene, Carlos Santana a venit cu niste precizari pe contul sau de Facebook, mentionand ca declaratiile sale despre Beyonce au fost scoase din context.

„Intentia mea a fost sa o felicit pe Adele pentru succesul de la premiile Grammy. Din pacate, comentariul despre Beyonce a fost scos din context. Am un respect profund pentru Beyonce, atat ca artist, cat si ca persoana”, a scris Carlos Santana pe Facebook.

Santana a cantat cu Beyonce la festiviatea de deschidere a Super Bowl, in anul 2003, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.