Si anul acesta, Grand Cinema & More sustine Festivalul Filmelor de Aur, un eveniment dedicat celor mai apreciate productii cinematografice ale anului.

In perioada 20 februarie – 2 martie, in cinematograf vor rula, pana la decernare, nominalizarile la Premiile Academiei Americane de Film, iar dupa data de 26 februarie, doar filmele castigatoare. Pentru prima data in Romania, Grand Cinema & More va transmite si scurtmetrajele nominalizate, printr-un parteneriat cu Shorts TV.

Anual, Grand Cinema & More invita iubitorii de film la un festival dedicat Premiilor Academiei Americane de Film, prin care aduce in cinema intreaga atmosfera a ceremoniei. Astfel, pe toata durata festivalului, cinematograful va include in programul zilnic o parte dintre nominalizari, iar, mai apoi, dintre productiile castigatoare la categoriile cel mai bun film, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun actor in rol principal si cel mai bun regizor.

Potrivit unui comunicat remis 9am, ceea ce face aceasta editie a Festivalului Filmelor de Aur speciala este parteneriatul cu Shorts TV, ca distribuitor, in ultimii 20 de ani, al scurtmetrajelor nominalizate la Premiile Academiei. Acestea vor fi transmise pentru prima data si in Romania, pentru categoriile animatie, actiune si documentar.

„Pentru orice impatimit de film, Premiile Oscar sunt un eveniment. Tocmai de aceea, incercam anual nu doar sa readucem nominalizarile si filmele castigatoare in program, ca pe cele mai bune productii ale anului, ci sa extindem expectativa, surprinderea si emotia decernarilor si in cinematograf”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Pana la decernarea premiilor, fanii Premiilor Academiei vor putea face si pronosticuri. Pentru fiecare bilet cumparat la unul dintre filmele din programul festivalului, acestia vor fi incurajati sa completeze un talon prin care sa anticipeze castigatorii pentru fiecare categorie, intrand in cursa pentru un premiu special.

Detalii despre Festivalul Filmelor de Aur si despre filmele incluse in program puteti gasi pe www.grandentertainment.ro.

Citeste si:
Cum alegi ținuta potrivită pentru ceremonia de botez
Cum alegi ținuta potrivită...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.