Solistul trupei rock System of a Down, armeanul Serj Tankian, a postat, sambata seara, un mesaj pe contul sau de Facebook prin care ii felicita pe romanii care au iesit in strada pentru a sprijini justitia in lupta anti-coruptie, mentionand ca poporul roman este in aceste zile "o sursa de inspiratie" si ca "asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte".

Solistul trupei System of a Down a distribuit sambata seara un articol Al Jazeera care anunta decizia Executivului din Romania de a abroga ordonanta de urgenta privind modificarea codurilor penale, insotit de mesajul "This is how battles are won against unjust laws. Congratulations to the people of Romania/ Asa se castiga luptele impotriva unor legi nedrepte. Felicitari romanilor!", transmite HotNews.

Postarea cantaretului a fost distribuita de peste 4000 de utilizatori de Facebook, fiind comentata de foarte multi romani. Tankian le-a raspuns celor care i-au multumit pentru sustinerea sa, subliniind ca in aceste zile Romania este "o sursa de inspiratie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.