Actrita americana Scarlett Johansson s-a despartit de cel de-al doilea sot al ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, punand astfel capat unui mariaj care a durat doi ani, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana, in varsta de 32 de ani, si jurnalistul francez au impreuna o fiica, Rose, in varsta de doi ani. Potrivit unor surse, citate de revista People, cei doi locuiesc separat inca din vara anului 2016.

Scarlett Johansson a participat la Marsul Femeilor, sambata, in Washington, unde a fost fotografiata fara verigheta, alimentand speculatiile despre despartirea de Romain Dauriac.

Actrita americana si jurnalistul francez si-au inceput relatia in octombrie 2012 si s-au casatorit in secret in 2014, la putin timp dupa nasterea fiicei lor.

Cei doi au aparut pentru ultima data impreuna in public in octombrie 2016, cand au participat la evenimentul de lansare a magazinului lor de popcorn, Yummy Pop, in Paris.

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds in perioada 2008 - 2010.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.