Actorul si regizorul Mel Gibson a devenit tata pentru a noua oara, dupa ce iubita lui, Rosalind Ross, cu care starul hollywoodian are o relatie de doi ani, a nascut un baiat pe 20 ianuarie, potrivit people.com.

Informatia a fost confirmata pentru revista People de agentul de presa al artistului. Bebelusul, care se va numi Lars Gerard Gibson, s-a nascut vineri, 20 ianuarie, in Los Angeles.

”Sunt cu totii incantati, iar Lars este adorabil. Familia este alaturi de ei, iar Mel e extrem de fericit. Sunt deja acasa, toata lumea e sanatoasa si fericita”, a dezvaluit o sursa pentru people.com.

Mel Gibson, in varsta de 61 de ani, a confirmat sarcina iubitei sale, in varsta de 26 de ani, in septembrie 2016.

Starul hollywoodan si iubita lui au fost fotografiati cel mai recent impreuna in public pe 8 ianuarie la gala de decernare a Globurilor de Aur, relateaza News.ro.

Lars Gerard este primul copil al cuplului Mel Gibson - Rosalind Ross.

Rosalind Ross este o fosta campioana in concursuri ecvestre, devenita intre timp scenarist.

Mel Gibson are alti opt copii: sapte cu fosta lui sotie, Robyn Moore - Hannah, in varsta de 36 de ani, gemenii Christian si Edward, in varsta de 34 de ani, William, in varsta de 31 de ani, Louis, in varsta de 28 de ani, Milo, in varsta de 26 de ani si Thomas, in varsta de 17 ani - si o fiica in varsta de sase ani - Lucia - cu o fosta iubita, Oksana Grigorieva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.