George Clooney si sotia lui, Amal, ar urma sa aiba un fiu si o fiica, a spus un apropiat al avocatei Amal Clooney, care a precizat ca sotii Clooney au fost luati prin surprindere de vestea ca vor avea gemeni.

Amal Clooney a generat zvonuri potrivit carora ar fi insarcinata dupa ce a aparut alaturi de sotul ei la o proiectie speciala Netflix a filmului ”The White Helmets”, care a avut loc recent la Bulgari Hotel din Londra. Avocata a purtat o rochie cu imprimeuri florale larga, care lasa sa se intrevada un abdomen de femeie insarcinata.

Ulterior, un apropiat al avocatei a declarat pentru revista americana online In Touch ca George si Amal Clooney ar urma sa aiba un fiu si o fiica.

”Amal este insarcinata cu gemeni: un baiat si o fata. Cand George si Amal au aflat ca vor avea gemeni au fost surprinsi. S-au speriat putin, pentru ca au spus amandoi ca un copil ar fi suficient. Insa, vestea i-a facut pe amandoi foarte fericiti. (George Clooney, n.r.) nu isi dorea, initial, sa devina tata, dar acum este cat se poate de entuziasmat de sarcina sotiei sale si de ideea ca va creste doi copii care il vor numi «tata». Ii face toate mofturile lui Amal si vorbeste cu gemenii. In plus, se distreaza de minune cautand nume pentru copii”, a spus sursa.

In Touch afirma, de asemenea, ca celebrul cuplu a apelat la tratament de fertilizare in vitro.

George Clooney si Amal Alamuddin, o avocata britanica de origine libaneza, specializata in drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Casatoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Venetia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.