Celebrul actor Morgan Freeman a fost dat afara dintr-un loc sfant din Israel, dupa ce a rostit un cuvant care este interzis in repsetiva regiune, transmite torontosun.com.

Actorul american a rostit cuvantul "mit" in timp ce filma documentarul "The Story of God" in Ierusalim.

"Exista anumite cuvinte pe care nu ai voie sa le folosesti in anumite locuri ale lumii. Unul dintre aceste cuvinte este «mit». Daca te afli intr-un loc religios al unui anumit popor, sa nu spui «mit». Eu am spus «mit». (Mi-au spus): «Afara, afara!»", a declarat Freeman in cadrul emisiunii "The Talk".

Morgan Freeman filmeaza pentru un documentar care exploreaza conceptele de moarte si de viata de dupa moarte prin prisma mai multor religii, scrie antena3.ro. "Am aceasta curiozitate despre viata, iar unul dintre lucrurile care inconjoara viata este ideea de moarte, iar ceea ce vine cu ideea de moarte este ceea ce urmeaza dupa aceasta. Si toate acestea sunt incapsulate in ideile noastre despre Dumnezeu si religie", a declarat el pentru Variety.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.