Robert De Niro a publicat o scrisoare deschisa in care si-a exprimat sprijinul pentru Meryl Streep, dupa discursul sustinut de celebra actrita americana in noaptea de duminica spre luni la cea de-a 74-a editie a galei Globurilor de Aur, informeaza huffingtonpost.com.

In acea scrisoare, data publicitatii miercuri, Robert De Niro a spus ca o sprijina pe buna lui prietena Meryl Streep, alaturi de care a jucat in filmul ”Falling in Love”. In discursul ei de la Globurile de Aur, Meryl Streep l-a criticat pe Donald Trump, care a ridiculizat un reporter cu handicap fizic in timpul unui miting electoral. Donald Trump a criticat-o la randul lui pe Meryl Streep, publicand mai multe mesaje pe Twitter, in care a spus ca legendara artista este ”o actrita supraevaluata”.

In scrisoarea lui, Robert De Niro afirma ca lucrurile spuse de Meryl Streep in acel discurs ”trebuiau sa fie spuse”

”Am atat de mult respect fata de tine, fata de ceea ce ai facut, in timp ce lumea iti celebra realizarile. Impartasesc sentimentele tale despre golani si agresori. Destul inseamna destul”, a adaugat actorul american.

De asemenea, Robert De Niro a laudat ”eleganta si inteligenta” discursului rostit de Meryl Streep si considera ca este important ca toti artistii de la Hollywood sa poata sa vorbeasca si sa apere anumite cauze la fel de bine ca actrita americana.

Si alte vedete de la Hollywood si-au exprimat, public, sprijinul fata de discursul sustinut de Meryl Streep la gala Globurilor de Aur

Printre sustinatorii actritei s-au aflat presedintele Asociatiei Presei Straine de la Hollywood, George Clooney, Ben Affleck si Ellen DeGeneres.

Meryl Streep, nascuta pe 22 iunie 1949, este considerata una dintre cele mai talentate actrite de teatru, film si televiziune din generatia sa. A debutat pe marile ecrane in anul 1977 cu un rol in filmul ”Julia” si, dupa un singur an, in 1978, a castigat premiul Emmy cu un rol jucat in miniseria TV ”Holocaust” si a primit prima nominalizare la Oscar din cariera sa prestigioasa, gratie prestatiei din filmul ”Vanatorul de cerbi/ The Deer Hunter”, scrie News.ro.

Citeste si:
Liderul Hezbollah, primul discurs de la începutul războiului Israel...
Liderul Hezbollah, primul...

Nominalizata de 19 ori de Academia de film americana, Meryl Streep are mai multe nominalizari la Oscar decat oricare actor sau actrita din istorie si a castigat acest trofeu de trei ori - pentru rol secundar in filmul ”Kramer Vs. Kramer/ Kramer contra Kramer” (1979) si Oscarul pentru rol principal in doua ocazii, pentru rolurile din ”Sophie's Choice/ Alegerea Sophiei” (1982) si ”The Iron Lady/ Doamna de fier” (2011). A impresionat si in alte filme bine primite de public si criticii de specialitate, precum ”Iubita locotenentului francez”, ”Departe de Africa”, ”Casa spiritelor”, ”Raul ucigas”, ”Podurile din Madison County”, ”Orele”, ”Diavolul se imbraca de la Prada”, ”Julie si Julia” si ”Tinutul din mijlocul verii”.

Citeste si:
Globurile de Aur 2023. Cine sunt marii câștigători ai ediției din...
Globurile de Aur 2023. Cine...

A castigat al doilea premiu Emmy in 2004 cu rolul din miniseria TV ”Ingeri din America”, produsa de postul HBO, si a fost recompensata de-a lungul anilor cu noua Globuri de Aur. A primit premiul pentru intreaga cariera din partea Institutului American de Film (AFI) in 2004 si cu Kennedy Center Honour in 2011, pentru contributia adusa promovarii si dezvoltarii culturii americane. Presedintele Barack Obama i-a oferit in 2010 National Medal of Arts si, in 2014, Presidential Medal of Freedom. In 2003, Meryl Streep a primit din partea guvernului francez Ordinul Artelor si Literelor in rang de Comandor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.