Cei doi actori au ajuns la un acord pentru ca toate documentele de divort sa ramana sigilate, ”pentru a proteja dreptul la intimitate al copiilor si al familiei”, precizeaza acel comunicat comun.

Avocatii actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, contactati de agentia de presa Reuters, nu au facut comentarii pe aceasta tema.

Comunicatul comun al celor doua vedete a fost dat publicitatii la o luna dupa ce un judecator a refuzat judecarea in regim de urgenta a unei solicitari introduse in instanta de Brad Pitt prin care starul hollywoodian a cerut sigiliare documentelor de divort, considerand ca dezvaluirea unor astfel de detalii ar dauna copiilor minori ai cuplului. Brad Pitt a introdus o noua motiune la finalul lunii decembrie si presa americana afirma ca Angelina Jolie a fost de acord cu sigilarea documentelor si a tututor informatiilor aferente cazului, pentru ca acestea sa nu fie dezvaluite in public.

Motivul divortului: o agresarea unuia dintre copii

Dupa o presupa disputa violenta intre Brad Pitt si fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat, Angelina Jolie a depus in instanta, in septembrie, actele oficiale prin care a cerut divortul de Brad Pitt. Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne.

Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord in privinta custodiei copiilor lor in luna noiembrie.

Detalii despre acea intelegere au aparut la scurt timp dupa aceea in presa si au dezvaluit ca Angelina Jolie a primit custodie unica, in timp ce Brad Pitt va beneficia de drept de vizita sub supravegherea unui psiholog.