Cantareata americana Janet Jackson a nascut un baiat si a devenit astfel mama pentru prima data la varsta de 50 de ani, a confirmat agentul de presa al vedetei pop, citat de BBC.

Bebelusul a primit numele Eissa Al Mana. Potrivit unui comunicat de presa, artista americana si sotul ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, s-au declarat ”incantati” de venirea pe lume a fiului lor. ”Janet a avut o nastere lipsita de complicatii si acum se odihneste”, a adaugat agentul de presa al cantaretei.

Janet Damita Jo Jackson s-a nascut pe 16 mai 1966, in orasul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tanar copil al familiei Jackson.

Cantareata este singurul membru al familiei Jackson, cu exceptia fratelui ei Michael Jackson, care a avut succes in industria muzicala. Discurile lansate de Janet Jackson s-au vandut peste 160 de milioane de copii pe plan mondial.

Janet Jackson a revenit in topurile Billboard in 2015 cu cel de-al 11-lea album de studio, ”Unbreakable”. Ea s-a casatorit in secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana in 2012 si a confirmat aceasta casatorie abia in 2013. Janet Jackson a mai avut doua casnicii, cu muzicienii James DeBarge, in perioada 1984 - 1985, si cu Rene Elizondo, in perioada 1991 - 2000, fara sa aiba copii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.