Actrita americana Angelina Jolie a acceptat - la cererea lui Brad Pitt - ca documentele lor de divort si cele aferente custodiei celor sase copii pe care ii au impreuna cele doua vedete hollywoodiene sa ramana sigilate, relateaza contactmusic.com.

Reactia actritei a venit dupa ce Brad Pitt a declarat ca ea a facut publice informatii care ar putea dauna copiilor minori ai cuplului.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit in luna septembrie si au ajuns la un acord in privinta custodiei copiilor lor in luna noiembrie. Detalii despre acea intelegere au aparut la scurt timp dupa aceea in presa si au dezvaluit ca Angelina Jolie a primit custodie unica, in timp ce Brad Pitt va beneficia de drept de vizita sub supravegherea unui psiholog, conform Digi24 care citeaza News.ro.

Un judecator a semnat acel acord in luna decembrie si, dupa cateva zile, Brad Pitt a introdus in instanta o procedura de urgenta prin care a solicitat sigilarea documentelor, afirmand ca dezvaluirea unor astfel de detalii ar dauna copiilor minori ai cuplului, insa un judecator a respins judecarea cauzei in regim de urgenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.