Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, pe dealul din California, a stat scris "Hollyweed", probabil pentru a sabatori primul an in care marijuana este legala in California, informeaza Variety.

Schimbarea literelor din semnul Hollywood este o traditie si vandalii au dat o noua lovitura in preajma Anului Nou.

Acelasi lucru s-a mai intamplat de Anul Nou in 1976, cand marijuana a fost decriminalizata in statul american, un localnic, Daniel N. Finegood a fost primul care a avut ideea ca semnul sa marcheze momentul.

Sergentul Robert Payan a declarat ca exista o filmare a incidentului, insa suspenctul nu a fost inca identificat. Desi divizia politiei din Los Angeles are agenti care pazesc aproape de locul unde se afla semnul, autorii nu au fost vazuti. Incidentul este investigat drept patrundere prin efractie. Autorii modificarii au folosit o prelata pentru a acoperi literele O in asa fel incat sa le transforme in E, conform Ziare.com.

Problema a fost rapid rezolvata de autoritati, dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.