Cantareata americana Mariah Carey acuza producatorii show-ului din Times Square ca i-au intins o cursa, facand imposibila sustinerea recitalului de Anul Nou, in timp ce Dick Clark Productions se apara, afirmand ca declaratia este absurda si defaimatoare, scrie Variety.

Purtatoarea de cuvant a artistei, Nicole Perna, a declarat duminica pentru Billboard ca producatorii "i-au intins o cursa" pentru a nu reusi sa cante. Ea a afirmat ca Mariah Carey s-a plans de probleme cu casca inainte de a urca pe scena. Cantareata a dat vina pentru esecul de la New York pe problemele tehnice si pe faptul ca nu a putut auzi muzica in casca, nereusind, astfel, sa cante cele trei piese programate.

Programul "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest" a fost transmis de ABC si a fost urmarit de peste 8,2 milioane de telespectatori, potrivit estimarilor.

Dick Clark Productions a transmis un comunicat citat de Ziare.com, replica la declaratiile artistei: "Ca principal producator al evenimentelor live de televiziune de aproximativ 50 de ani, ne mandrim cu reputatia de a avea relatii de lunga durata cu artistii. Sa se sugereze ca DCP, ca producator al unor show-uri precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year's Rockin' Eve si Academy of Country Music Awards, ar compromite vreodata intentionat succesul oricarui artist este defaimator, scandalos si de-a dreptul absurd".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.