Cantareata Sia a depus actele de divort, dupa 2 ani de casnicie cu cineastul Erik Anders Lang, invocand ”diferente ireconciliabile”, informeaza The Hollywood Reporter.

Actele pentru divort au fost depuse la o curte de justitie din Los Angeles, dupa ce cuplul si-a anuntat separarea in urma cu cateva saptamani.

Cei doi nu au copii si au semnat un contract prenuptial, trasnmite News.ro.

Sia, care a primit trei nominalizari la premiile Grammy 2017, si Erik Anders Lang s-au casatorit in 2014 si s-au despartit pe 7 decembrie, zi in care purtatorul de cuvant al artistei australiene a anuntat separarea si faptul ca cei doi isi doresc sa ramana prieteni.

Erik Anders Lang a realizat, intre altele, documentare pentru companii precum Louis Vuitton, Honda si MTV.

Kate Isobelle Furler (nascuta pe 18 decembrie 1975), cunoscuta sub numele de Sia, este cantareata, compozitoare si producatoare. A lansat sapte albume de studio si cinci albume live. A mai fost nominalizata de patru ori la premiile Grammy. In 2016, ea a sustinut un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.