Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari din 2016, gratie evolutiilor sale din filmul cu supereroi ”Captain America: Civil War” si din satira hollywoodiana ”Hail Caesar”, potrivit unui top dat publicitatii, marti, de revista Forbes, informeaza Reuters.

Jurnalistii de la Forbes au dezvaluit ca cele doua filme cu Scarlett Johansson au generat impreuna incasari de 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Vedeta americana i-a depasit la limita pe Chris Evans si Robert Downey Jr., colegii ei din filmul ”Captain America: Civil War”, clasati la egalitate pe pozitia a doua. Aceasta pelicula, in care apar supereroi din universul Marvel, a fost filmul cu cele mai mari incasari din 2016 dupa ce a vandut bilete in valoare de 1,15 miliarde de dolari pe plan mondial.

Actrita australiana Margot Robbie a ocupat locul al patrulea, gratie rolurilor interpretate in doua filme produse de Warner Bros, ”Suicide Squad” si ”The Legend of Tarzan”, care au generat impreuna incasari de 1,1 miliarde de dolari.

Actrita Amy Adams se afla pe pozitia a cincea, cu 1,04 miliarde de dolari, gratie rolurilor din filmele ”Arrival” si ”Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Topul 10 este completat de actorii Ben Affleck (”Batman v Superman: Dawn of Justice” si ”The Accountant” - 1,02 miliarde de dolari), Henry Cavill (”Batman v Superman: Dawn of Justice - 870 milioane de dolari), Ryan Reynolds (”Deadpool” si ”Criminal” - 820 milioane de dolari), Felicity Jones (”Rogue One: A Star Wars Story”,


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.