O serie de acte de caritate secrete facute de-a lungul anilor de George Michael au fost dezvaluite de mai multe persoane pe internet, luni, dupa moartea cantaretului britanic, intre acestea numarandu-se si un obicei al artistului de a-si conduce automobilul prin Londra cu scopul de a hrani persoanele fara adapost din capitala Marii Britanii

Prezentatorul emisiunii ”Pointless”, Richard Osman, care a fost anterior producator executiv al show-ului de televiziune ”Deal or No Deal”, a spus ca George Michael a donat 15.000 de sterline unei femei care a declarat in cea de-a doua emisiune ca avea nevoie de acea suma pentru un tratament de fertilizare in vitro.

George Michael a telefonat in secret in urmatoarea zi (dupa difuzarea emisiunii, n.r.) si i-a oferit suma de 15.000 de lire sterline”, a scris Richard Osman, pe Twitter, potrivit News.ro.

Dupa dezvaluirea prezentatorului de televiziune, alti utilizatori ai platformei de socializare Twitter au povestit, la randul lor, despre actele de caritate ale cantaretului George Michael, ramase necunoscute publicului larg.

”I-a oferit 25.000 de lire sterline unei straine dintr-o cafenea, suma de care femeia avea nevoie pentru a-si acoperi o datorie. I-a spus chelneritei sa ii dea cecul dupa ce a plecat”, a scris un utilizator Twitter.

George Michael hranea oamenii fara adapost din Londra

O alta persoana a adaugat: ”George Michael lucra anonim la un adapost pentru nevoiasi la care am fost si eu voluntar. Nu am spus nimanui niciodata, pentru ca mi-a cerut sa nu fac acest lucru. Acesta a fost George Michael”.

Un alt urilizator Twitter a scris ca George Michael obisnuia sa conduca prin Londra si sa hraneasca nevoiasii. ”O legenda extraordinara. Este foarte trist”, a adaugat el.

Cantaretul George Michael obisnuia sa ofere bilete gratuite la concerte sale asistentelor din Serviciul National de Sanatate timp de mai multi ani, pentru a le multumi astfel pentru ca au ingrijit-o pe mama sa in ultimele zile de viata ale acesteia.

Citeste si:
na dintre surorile cantaretului George Michael a murit subit
Una dintre surorile...

George Michael obisnuia sa ofere bilete gratuite la concertele sale asistentelor din Serviciul National de Sanatate. Rezerva o intreaga zona din stadionul Wembley pentru asistente”, a scris o persoana pe Twitter.

Nu a facut niciodata publice actele sale de caritate

Esther Rantzen, fondatoarea organizatiei de caritate Childline, dedicate copiilor vulnerabili, a spus ca George Michael a fost cel mai generos filantrop, dar nu a dorit sa comunice public donatiile pe care le-a facut pentru aceasta cauza. ”Nimeni din afarea organizatiei nu a stiut cati bani a oferit pentru cei mai vulnerabili copii ai natiunii”, a spus Esther Rantzen, fondatoarea Childline.

”De-a lungul anilor ne-a donat milioane de lire sterline si planuiam pentru anul viitor, ca parte a celei de-a 30-a aniversari a organizatiei noastre, sa organizam un concert mare in onoarea lui – pentru arta sa, muzica sa minunata, dar si pentru a-i multumi pentru sutele de mii de copiii pe care i-a ajutat sprijinind Childline”, a adaugat ea.

Citeste si:
Corina Cretu: Cum procedam cu cele 300 milioane euro care sunt...
Corina Cretu: Cum procedam cu...

Cantaretul George Michael a murit duminica, la varsta de 53 de ani, din cauza insuficientei cardiace.

Citeste si:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.