Dupa moartea lui George Michael, presa britanica a publicat, marti, noi amanunte legate de aceasta tragedie.

Potrivit site-ului The Telegraph, George Michael a murit singur, in patul sau, si a fost gasit fara suflare chiar de catre iubitul sau, Fadi Fawaz. Ulterior, acesta a marturisit ca George "a murit singur si linistit, in pat".

“Trebuia sa luam pranzul de Craciun. Am mers acolo sa-l trezesc si era mort, intins linistit, in pat. Nu stim inca ce s-a intamplat. Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul, la fel și eu. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era – era un om frumos”, a declarat Fadi Fawaz, pentru sursa citata.

Totodata, presa britanica mentioneaza ca George Michael se lupta, de mai mult timp, cu dependenta de heroina. Potrivit sursei citate, cantaretul ar fi ajuns de mai multe ori la spital din acest motiv, iar starea sa se sanatate s-a degradat foarte mult din cauza drogului.

Deocamdata insa, cauza oficiala a mortii lui George Michael, dupa autopsie, nu a fost facuta publica. Din primele informatii, aceasta este insuficienta cardiaca.

Citeste si:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.