Numeroase vedete de prim rang din showbiz, precum Elton John, Ellen DeGeneres, Bryan Adams, Duran Duran, Ricky Gervais, George Takei, Meat Loaf si Gloria Gaynor, vorbesc despre ”un blestem al anului 2016” si au deplans, pe internet, moartea cantaretului britanic George Michael.

Dupa ce vestea despre decesul cantaretului George Michael s-a raspandit in presa internationala, un numar impresionant de fani ai artistului, dar si numeroase vedete de prim rang din industria de divertisment au luat cu asalt retelele de socializare pentru a publica mesaje in care si-au exprimat regretul fata de decesul celebrului cantaret, scrie News.ro.

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram. Elton John a publicat o fotografie care ii prezenta pe amandoi la o gala muzicala. ”Sunt complet socat. Am pierdut un prieten mult iubit - cel mai bland, cel mai generos suflet din lume si un artist stralucit. Inima mea este alaturi de familia lui si de toti fanii lui”, a scris Elton John in mesajul care insoteste acea fotografie.

I am in deep shock. I have lost a beloved friend - the kindest, most generous soul and a brilliant artist. My heart goes out to his family, friends and all of his fans. @GeorgeMichael #RIP

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on


Actorul de comedie Ricky Gervais a publicat un mesaj pe Twitter: ”De necrezut! Odihneste-te in pace, George Michael”.

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a scris la randul ei un text emotionant pe Twitter: ”Tocmai am auzit despre moartea bunului meu prieten George Michael. Era un talent stralucit. Sunt foarte trista”.

Trupa Duran Duran s-a referit la asa-zisul ”blestem al anului 2016” - dupa decesele muzicienilor David Bowie, Prince, Leonard Cohen si Rick Parfitt - si a publicat pe contul ei de Twitter urmatorul mesaj: ”2016 - am pierdut inca un suflet talentat. Toata dragostea si simpatia noastra se indreapta acum spre familia lui George Michael”.
Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

”Odihneste-te printre stelele stralucitoare, George Michael. Ti-ai gasit Libertatea (”Freedom”), Credinta (”Faith”). Acesta a fost ultimul tau Craciun (”Last Christmas”) si ne vei lipsi tuturor”, a scris pe Twitter actorul George Takei.

Rockerul Meat Loaf a publicat si el un mesaj: ”Dumnezeu sa te binecuvanteze, George Michael. Sa spunem cu totii o rugaciune pentru el. A fost un om minunat”.



Actrita Gwendoline Christie, una dintre vedetele serialul ”Urzeala tronurilor”, a scris: ”George Michael - Odihneste-te in pace, legenda stralucitoare! Anul 2016 ma face sa ma cuprinda disperarea. Iti multumesc pentru toata bucuria extatica pe care mi-a adus-o muzica ta”.
Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Cantaretul canadian Bryan Adams, o alta legenda a industriei muzicale, a publicat si el un mesaj pe Twitter: ”Odihneste-te in pace George Michael. Nu-mi vine sa cred. Un cantaret incredibil si un om minunat, mult prea tanar pentru a ne parasi”.
Un alt talent incredibil a plecat dintre noi. Iti multumim pentru toata muzica ta, George Michael. Gandurile noastre se indreapta spre familia si prietenii tai”, au scris pe Twitter membrii grupului Disclosure.
Citeste si:
Avertismentul lui Elton John post-Brexit
Elton John avertizează în...

Celebra cantareata Gloria Gaynor a publicat un mesaj asemanator: ”Imi pare atat de rau sa aud vestea despre moartea lui George Michael. Rugaciunile si condoleantele mele se indreapta spre familia, prietenii si fanii lui”.

William Shatner, un star al francizei ”Star Trek”, si-a exprimat si el regretul pe Twitter: ”Nu se mai termina anul acesta? Prea multi oameni au murit. Odihneste-te in pace, George Michael!”.

George Michael, al carui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a nascut pe 25 iunie 1963 la Londra si a vandut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.

George Michael a devenit cunoscut dupa ce a infiintat duoul pop Wham!, alaturi de colegul lui de scoala Andrew Ridgeley, in anii 1980. Si-a construit apoi o cariera solo impresionanta si a lansat albume de mare succes, inclusiv materialele discografice ”Faith” si ”Listen Without Prejudice Vol.1”.

Citeste si:
na dintre surorile cantaretului George Michael a murit subit
Una dintre surorile...

George Michael a avut sapte piese care au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie, iar printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara cantece precum ”Careless Whisper”, ”Faith”, ”Last Christmas”, ”Wake Me Up Before You Go Go”, ”Freedom”, ”I Want Your Sex”, ”Jesus to a Child, ”Fastlove” si ”Spinning The Wheel”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.