Cel de-al saselea sezon al show-lui Vocea Romaniei nu a fost lipsit de scandal, dupa ce Smiley a fost surprins injurand in direct, scrie dcnews.ro.
In momentul in care s-a anuntat marele castigator al acestui sezon, Smiley a fost surprins furios si chiar daca nu s-a auzit, injuratura a putut fi citita pe buze.

In acest an castigatoare a fost concurenta antrenorului Tudor Chirila, Teodora Buciu, pe locul doi clasandu-se Alexandru Musat, concurentul lui Smiley, noteaza b1.ro.

Smiley a fost aspru criticat de telespectatori, dupa ce artistul a publicat o poza alaturi de concurentul sau: "Va multumim ca ne-ati votat...pentru mine Vocea e Alex Musat! V-am pupat!"



De asemenea, si Tudor Chirila a postat un scurt comentariu pe pagina de socializare: "Va multumesc mult pentru sustinere, pentru voturi si pentru ca, intr-un fel sau altul, si voi ati facut parte din echipa Tudor! Felicitari, Teodora Buciu, Vocea Romaniei 2016!!!"



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.