Johnny Depp si Will Smith ocupa primele doua locuri in topul Forbes al vedetelor platite exagerat la Hollywood in anul 2016, care ilustreaza faptul ca statutul de star de cinema nu asigura in mod automat succesul de box office pentru filmele acestora, informeaza Reuters.

Johnny Depp, pe prima pozitie in clasamentul Forbes


Johnny Deep a ocupat pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in acest clasament insolit, dupa ce unul dintre filmele sale din 2016, ”Alice Through The Looking Glass”, a generat incasari de 300 de milioane de dolari in box office-ul mondial si a avut un buget de productie de 170 de milioane de dolari.Editorii revistei Forbes alcatuiesc aceasta lista comparand onorariile estimate primite de actorii din rolurile principale pentru ultimele trei filme ale acestora cu bugetele de productie si incasarile generate de acele lungmetraje.

In acest fel, s-a calculat ca Johnny Depp, al carui film din 2015 ”Mortdecai” a fost si el un esec de casa, a adus producatorilor doar 2,8 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit, scrie News.ro.

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, care a devenit unul dintre actorii cel mai bine platiti de la Hollywood gratie onorariile primite pentru franciza ”Piratii din Caraibe”, a avut un an 2016 dezolant si pe plan personal. Despartirea de actrita Amber Heard a tinut prima pagina a presei internationale, fiind marcata de acuzatii de violenta conjugala si santaj. Starul hollywoodian a ajuns intr-un final la o intelegere privind divortul de Amber Heard, careia i-a platit o suma compensatorie de 7 milioane de dolari.

Will Smith, pe locul doi

Pe locul al doilea in acest top se afla actorul Will Smith. ”Concussion”, un film din 2015 despre accidentele craniene suferite de jucatorii de fotbal american, cu Will Smith in rolul principal, a generat incasari de doar 13 milioane de dolari, desi a avut un buget de productie de peste 34 de milioane de dolari. Precedentele doua filme ale starului american, ”Focus” si ”After Earth”, au fost, de asemenea, mari esecuri comerciale. Will Smith a generat un box office de 5 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit.

Locurile al treilea si al patrulea sunt ocupate de Channing Tatum respectiv Will Ferrell.

Topul 5 al vedetelor platite exagerat la Hollywood este completat de un alt mare favorit al fanilor, actorul George Clooney. Cele mai recente trei filme ale sale, ”Hail Caesar”, ”Money Monster” si ”Tomorrowland”, au dezamagit in box office-ul mondial. George Clooney are o rata de returnare a investitiei de 6,7 dolarui pentru fiecare dolar care i-a fost platit de producatorii de la Hollywood.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.