Madonna l-a criticat in repetate randuri pe presedintele-ales Donald Trump si a spus ca ii este rusine ca este americanca intr-un spectacol la Miami, organizat cu ocazia unei licitatii in urma careia a strans 7,5 milioane de dolari pentru fundatia ei din Malawi, scrie The Guardian.

Imagini cu presedintele ales Donald Trump au aparut pe ecranele din spatele ei cand a interpretat cantecul "You know that you're toxic".

Cantareata a dezvaluit ca a fost in patul lui Donald Trump, atunci cand a pozat pentru o revista cand magnatul nu era acasa. Sedinta foto a fost facuta in "cearsafurile ieftine", spunand: "Nu era bumbac egiptean pentru ca toti stim ce simte el pentru musulmani, nu-i asa?".

Madonna a vorbit si despre starea nativilor americani si a intrebat de ce pamantul lor a fost distrus. "Ma face sa-mi fie rusine, rusine ca sunt cetatean american, rusine ca sunt om, cu adevarat", a spus ea inainte de a interpreta piesa din 2003, "American Life".

Petrecerea a avut loc la cel mai mare targ de arta din America de Nord, Art Basel Miami Beach, care atrage colectionari de arta foarte bogati si celebritati din toata lumea.

Printre invitati, care au platit cel putin 5.000 de dolari intrarea, au fost Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, Courtney Love si James Corden.

Inainte de concertul de o ora, Madonna a licitat piese din colectia personala de arta, care au inclus si trei fotografii semnate Herb Rotts, de la nunta ei cu Sean Penn din 1985, care au fost adjudecate cu 230.000 de dolari.

Alte loturi au fost un tablou de Damien Hirst, un spectacol privat oferit de magicianul David Blaine si un weekend in casa din Palm Springs a lui Leonardo DiCaprio, care s-au vandut cu 140.000 de dolari.

Sean Penn a licitat si el. La un moment dat, Madonna a coborat in public si a oferit unui barbat un dans in poala. Ea a luat scaunul pe care a dansat si a spus ca vrea sa-l liciteze, spunand ca 600 de dolari ar trimite o fata din Malawi la scoala. Scaunul s-a vandut cu 10.000 de dolari.

Citeste si:
Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc
Motivul pentru care Madonna...

Madonna l-a infiat pe David, de 11 ani, dintr-un orfelinat din Malawi, acum mai mult de 10 ani. Atunci, ea spunea ca nu stie unde este Malawi. David a avut pneumonie si malarie. Mama lui a murit la nastere, iar fratii lui de asemenea au murit.

El a fost prezent la eveniment si a prezentat-o pe cantareata, spunand audientei: "Imi dau seama ca eu sunt norocosul", transmite News.ro.

Madonna a aratat videoclipuri din Malawi, cerand ajutor pentru a construi o clinica pediatrica si o unitate de terapie intensiva la spitalul de acolo. Jumatate din populatie are sub varsta de 15 ani, potrivit fundatiei ei, Raising Malawi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.