Cesar Millan vine pentru prima oara in Romania! Celebrul star al cunoscutului serial TV “Cesar si cainii” a inclus Bucurestiul in turneul “Once Upon a Dog Tour 2017”, pe care il va sustine in alte 15 orase europene printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga si Viena.

O ocazie de neratat de a-l vedea live, in actiune, pe cel mai renumit antrenor canin din lume: in Bucuresti pe 21 martie 2017 la Sala Polivalenta!

Un show inegalabil

Experienta unui show live marca Cesar Millan este inegalabila, talentul sau de a stabili o relatie de incredere in raport cu cainii fascineaza spectatorii, marturie fiind prezenta unui public numeros la show-urile pe care le-a sustinut de-a lungul timpului peste tot in lume, de la Beijing pana la Las Vegas: cate 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol. Sold out intr-o proportie covarsitoare, un spectacol Cesar Millan este o mostra de maiestrie in instruirea cainilor sa respecte comenzi si in rezolvarea unor probleme de comportament deranjante dezvoltate de acestia.

Biletele au fost puse in vanzare pe myticket.ro si au preturi cuprinse intre 150 de lei si 535 de lei, in functie de pozitionarea in sala, iar organizatorii se asteapta ca cele 5000 de locuri sa se epuizeze in timp record, tinand cont de capacitatea redusa a salii si de agenda foarte incarcata a lui Cesar. O categorie aparte de bilete este cea de bilete VIP meet & greet (42 de bilete disponibile) cu pretul de 599 lei care includ accesul in culise cu 20 de minute inainte de inceperea show-ului.

Maestru al psihologiei canine

Talentul si dedicarea cu care se implica in fiecare poveste si conexiunea incredibila pe care o are cu cainii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu usurinta probleme ce tin de fobii speciale ale cainilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotriva, comportament marcat de frica excesiva manifestata nejustificat si o multime de alte situatii neobisnuite care necesita implicarea unui specialist in psihologie canina.

Potrivit unui comunicat remis 9am, specializat fiind in corectarea acestor comportamente neplacute, Cesar Millan invita iubitorii de caini din Romania sa se inscrie alaturi de cainele lor in programul de selectie pentru 10 caini problema cu care Cesar va lucra live, in timpul show-ului, asa cum proceda cu cazurile prezentate in emisiunea sa TV. Detalii privind selectia cazurilor de caini problema vor fi comunicate de organizatori in curand. Unul dintre criteriile de eligibilitate este achizitia unui bilet in prealabil. Asa ca, grabiti-va, locurile sunt limitate!

Cateva aspecte importante: spectacolul se va desfasura in limba engleza, insa va fi dublat consecutiv in limba romana, accesul in Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi strict interzise.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.