Cantaretul Marc Anthony s-a despartit de cea treia sotie a lui, Shannon De Lima, dupa o casnicie care a durat doi ani, potrivit tabloidelor americane, citate de contactmusic.com.

Potrivit E! News, Marc Anthony si Shannon De Lima, care s-au casatorit in 2014, s-au despartit in urma cu doua luni.

Despartirea cuplului reprezinta o surpriza, deoarece Shannon De Lima, in varsta de 28 de ani, a publicat in luna septembrie pe contul ei de pe reteaua de socializare Instagram un mesaj emotionant cu ocazia celei de-a 48-a aniversari a sotului ei.

”Iti multumesc ca iti imparti viata cu mine... si pentru faptul ca esti cel mai bun sot si prieten pe care cineva ar putea sa si-l doreasca!”, a scris Shannon De Lima in acel mesaj online.

In aceasta saptamana, Marc Anthony si cea de-a doua sotie a lui, cantareata si actrita Jennifer Lopez, i-au socat pe spectatorii prezenti la gala de decernare a premiilor Latin Grammy in momentul in care s-au sarutat pe scena.

Evenimentul a avut loc la T-Mobile Arena din Las Vegas, iar sarutul dintre cele doua staruri s-a produs la finalul unui duet in care cei doi cantareti au interpretat piesa ”Olvídame y Pega la Vuelta”.

De asemenea, Jennifer Lopez a fost persoana desemnata de organizatori sa ii inmaneze fostului ei sot un premiu onorific - Person of the Year (Persoana Anului) - pentru intreaga cariera, scrie News.ro.

”Marc este o legenda in viata. Este un artist magic si pur, care ofera publicului piese care devin clasice si care vor dainui pentru totdeauna. El va reprezenta intotdeauna foarte multe lucruri in viata mea”, a declarat Jennifer Lopez, pe scena de la Latin Grammy Awards, inainte de decernarea acestui trofeu.

Cu cateva zile inainte de gala, Jennifer Lopez a vorbit despre o anumita ”nostalgie” pe care o resimte atunci cand canta alaturi de Marc Anthony.

”Atunci cand cantam impreuna, atunci cand oamenii ne vad impreuna, tinand cont de trecutul nostru comun, simt o anumita nostalgie. Oamenii stiu ca noi tinem unul la celalalt si ca ne iubim in continuare. Avem doi copii impreuna, iar lor le place sa vada ca lucrurile merg bine intre noi”, a dezvaluit cantareata americana.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Marc Anthony a fost casatorit cu o fosta Miss Univers, Dayanara Torres, in perioada 2000-2004, cu Jennifer Lopez, in perioada 2004 - 2014, si cu Shannon De Lima, din 2014 pana in prezent.

Celebrul cantaret american de origine portoricana are cinci copii: o fiica, Arianna Rosado-Muniz, nascuta in 1994 din relatia starului cu politista newyorkeza Debbie Rosado, doi fii cu Dayanara Torres - Cristian, nascut in 2001, si Ryan, nascut in 2003 - si gemenii Max si Emme, nascuti in 2008, din casatoria cu Jennifer Lopez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.