Celebra rochie mulata purtata de Marilyn Monroe atunci cand i-a cantat lasciv "La multi ani" presedintelui John F. Kennedy, la implinirea varstei de 45 de ani, a fost vanduta pentru suma de 4,8 milioane de dolari in cadrul unei licitatii organizate joi seara in Beverly Hills.

Potrivit AFP, rochia de culoarea pielii, brodata manual cu 2.500 de cristale, fusese estimata la 2-3 milioane de dolari de catre Julien's Auctions, casa de licitatii care a organizat vanzarea intr-un cartier frecventat de celebritati din Los Angeles.

Rochia a fost conceputa pentru a se mula pe formele lui Marilyn — care nu purta lenjerie — si a trebuit sa fie cusuta pe actrita cu putin timp inainte ca aceasta sa intre pe scena de la la Madison Square Garden din New York, la 19 mai 1962, pentru a canta "Happy Birthday Mr. President" cu celebra sa voce senzuala.

Interpretarea a alimentat zvonurile despre o presupusa idila intre carismaticul presedinte american si celebrul sex-simbol, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.