Ivana Trump, fosta sotie a presedintelui ales al SUA, ar vrea sa devina ambasadorul Statelor Unite in Cehia, dupa investirea in functie a mogulului new-yorkez, relateaza New York Post.

„Voi sugera sa fiu ambasador in Cehia (...). De acolo sunt, este limba mea si toata lumea ma stie. Sunt destul de cunoscuta in toata lumea. Nu numai in America. Am scris trei carti, care au fost traduse in 40 de tari, in 25 de limbi. Sunt cunoscuta cu numele Ivana. Nu am nevoie de Trump”, a spus Ivana Trump intr-un interviu acordat cotidianului american.

De asemenea, prima sotie a mogulului a avertizat ca traficul din Manhattan va fi, probabil, paralizat de multe ori, pentru ca Trump nu va renunta la viata sa in Trump Tower, chiar daca Secret Service ii cere acest lucru.

“Nu cred ca va renunta vreodata la (apartamentul sau din – n.r.) Trump Tower. Stiu ca va fi, probabil, un inconvenient pentru locuitorii (din zona – n.r.), dar va rezolva cumva. Insa se va muta la Casa Alba, unde va avea resedinta principala”, a precizat prima sotie a lui Trump.

Sa fiu perfect sincera, cred ca probabil Trump Tower si locuinta mea din New York sunt mult mai bune decat Casa Alba”, a adaugat ea razand. „Insa Donald are dreptate. A spus ca, daca multi presedinti au putut sa locuiasca acolo, va face si el la fel (...). Nu cred ca va polei cu aur Casa Alba”, a dat ea asigurari.

Ivana se asteapta si ca Trump sa renunte la Air Force One in favoarea avionului sau personal, un Boeing 757 in valoare de 100 de milioane de dolari. „Cred ca probabil isi va pastra propriul avion. Este foarte fericit in avionul sau”, a spus ea, precizand ca presedintelui ales nu ii place sa calatoreasca prea mult.

“Este ca un vin frantuzesc bun. Nu ii place sa fie miscat si plimbat (...). In ultimele 18 luni a calatorit cat in toata viata sa. Slava Domnului ca are avionul sau privat, dar oricum este groaznic. Nu va deveni mai usor; va fi mai rau la Casa Alba”, a dezvaluit Ivana.

Citeste si:
Dezăluiri după autopsia Ivanei Trump, prima soție a fostului...
Dezăluiri după autopsia...

De asemenea, fosta sotie a republicanului crede ca acesta va continua sa isi petreaca vacantele la clubul sau din Florida, Mar-a-Lago. „In timpul sau liber va juca golf. Nu cred ca se va intampla in primele sale 100 de zile de mandat, pentru ca va munci de dimineata pana noaptea, ceea ce ii place. Doarme numai trei ore pe noapte”, crede ea.

Fostul top-model este nerabdatoare ca fostul sau sot sa depuna juramantul si sa isi implementeze politicile, inclusiv expulzarea imigrantilor ilegali. „Avem nevoie de imigranti. Sunt extraordinari. Chiar am avut o femeie araba care purta val si care a lucrat pentru mine timp de cinci ani, apoi s-a mutat in Texas. Purta val si i-am spus ‘chiar nu imi pasa, atat timp cat face treaba buna, este in tara legal si plateste taxe si vorbeste putin engleza”, a povestit ea.

Citeste si:
Schimbarea centralei din casă: cum să alegi un model de calitate
Schimbarea centralei din...

Avem nevoie de imigranti. Dar este gresit ca atunci cand o fata mexicana de 18 ani sare gardul – care are inaltimea scaunului meu, 1,2 metri -, naste intr-un spital american, copilul ei devine automat american. Cine plateste nasterea si cine plateste mancarea si intretinerea ei? Noi, contribuabilii. Iar acest lucru trebuie sa se incheie”, considera fosta sotie a lui Trump.

Ivana spune ca nu stie daca vreunul dintre copiii ei – Donald Jr, Ivanka si Eric – vor juca vreun rol in cabinetul tatalui lor, dar a precizat ca mogulul si sotul Ivankai, Jared Kushner, au devenit „foarte apropiati” in timpul campaniei si ca, din punctul sau de vedere, Kushner se va descurca “foarte bine intr-o functie”, transmite News.ro.

Ivana este convinsa ca fiii si fiica ei sunt pregatiti pentru a fi in lumina reflectoarelor, insa ii este mila pentru fiul lui Donald cu Melania, Barron. „Barron are 10 ani. Este atat de nou pentru el. Trebuie sa schimbe scoli si sa isi faca prieteni noi. Va fi o tranzitie enorma pentru el. De el imi este cel mai mila. Va fi o lume complet noua pentru el, cu securitate si restul”, a declarat fostul top-model.

Citeste si:
Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501
Levi’s aniversează 150 de ani...

In ceea ce priveste faptul ca a ratat sansa de a fi Prima Doamna, ea spune ca este multumita sa fie doar un american de rand. „Nu o invidiez pe Melania (pentru ca trebuie – n.r.) sa inceapa sa isi impacheteze hainele si restul”, a explicat ea.

Citeste si:

Cine este Melania Trump, viitoarea Prima Doamna a SUA

9 declaratii ciudate si infricosatoare facute de Donald Trump


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.