Artista neozeelandeza Lorde, devenita faimoasa inca din adolescenta, a anuntat luni, la implinirea varstei de 20 de ani, lansarea unui nou album, care va vorbi despre trecerea la maturitate, relateaza AFP.
Tanara, pe numele sau real Ella Yelich-O'Connor, nu a specificat insa si momentul lansarii noului album. Precedentul, "Pure Heroine", dateaza din 2013.

"'Pure Heroine' a fost modul meu de a pune in lumina perioada de glorie a adolescentei (...), iar acest nou album vorbeste despre ceea ce vine dupa", a scris ea pe Facebook aproape de miezul noptii, ora New York-ului, oras in care si-a inregistrat albumul.

Nu mai sunt un copil", a adaugat Lorde, referindu-se la aniversarea sa.



Lorde compune cantece de la varsta de 13 ani si a devenit cunoscuta pe plan international odata cu piesa "Royals", o satira despre obtinerea bunastarii materiale, care i-a adus premiul Grammy pentru cel mai bun cantec al anului in 2014, transmite Agerpres.

Artista nu a dezvaluit prea multe despre noul album, insa a precizat ca versurile cantecelor sunt "cele mai bune pe care l-am scris in viata mea". "Petrecerea va incepe. Sunt pe cale sa va arat noua lume", a promis ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.