Cantareata Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016, acordat in cadrul ceremoniei care a avut loc duminica in Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a fost marele castigator al competitiei, acesta castigand trei distinctii, devansand-o astfel pe Lady Gaga, informeaza AFP. Surprizele au fost reprezentate de Adele si Beyonce, care nu au primit nici un trofeu la editia din acest an a premiilor MTV EMA.

Justin Bieber a castigat premiul pentru cea mai buna melodie cu piesa ''Sorry'', pentru artistul cu cel mai mare numar de fani si pentru cel mai bun show din Canada.

Excentrica Lady Gaga a fost declarata cea mai buna interpreta feminina, dar si artista cu cel mai bun look.

Beyoncé, care a fost marea castigatoare la Video Music Awards (VMA), la sfarsitul lunii august, si care a fost nominalizata la cinci categorii la MTV EMA 2016, inclusiv pentru cel mai bun clip video, a fost devansata de trupa The Weeknd, premiata pentru videoclipul melodiei ''Starboy''.

Un alt interpret canadian al serii, Shaw Mendes, in varsta de 18 ani, i-a ''suflat'' distinctia compatriotului sau Justin Bieber la categoria cel mai bun artist masculin.

Duo-ul american Twenty One Pilots a castigat doua trofee, pentru cel mai bun concert si cel mai bun artist din muzica alternativa.

Grupul punk rock Green Day a primit premiul ''Global Icon'' pentru intreaga cariera. Membrii trupei din California au interpretat live cea mai recenta piesa a lor, ''Bang bang''.

Publicul prezent la ceremonia din Amsterdam l-a aclamat si pe DJ-ul olandez Martin Garrix, premiat de doua ori, pentru cea mai buna muzica electronica si la categoria ''Best World Stage Performance''.

Distinctia pentru cel mai bun artist debutant a ajuns la cantareata suedeza Zara Larsson, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.