“Robbie Coltrane prezinta: probe esentiale” este un nou serial de investigatii exclusiv pe CRIME + INVESTIGATION® (CI) in care Robbie Coltrane, premiatul comediant si actor scotian, ne dezvaluie opt dintre cele mai dificile, complexe si derutante crime investigate vreodata de politia britanica.

Serialul combina doua dintre pasiunile lui Robbie: o apreciere profunda a abilitatilor de investigare necesare pentru a descifra un caz de crima si o atractie spre partea intunecata a personalitatii umane.

Cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria “Harry Potter”, ca Rubeus Hagrid, si din serialul britanic de televiziune “Cracker”, Robbie Coltrane se confrunta acum cu o noua provocare dezvaluind unele dintre cele mai complicate si de neexplicat crime cu care politia britanica a avut vreodata de-a face. Crescand aproape de mediul criminalistic, pentru ca tatal sau lucra ca medic legist in politie, el a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu si a fost intrigat de modul in care pana si cele mai mici probe sunt esentiale pentru a determina un caz.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in aceasta noua serie exclusiva pentru CRIME + INVESTIGATION®, punctul central al fiecarui episod este traseul probelor: cum au fost descoperite indiciile, ce semnificatie au avut ele si cum au devenit esentiale pentru rezolvarea cazului. Prin interviuri in premiera cu detectivii si criminalistii, Robbie dezvaluie uimitoarele intorsaturi de situatie ale acestor cazuri adesea mai ciudate decat fictiunea. Este un omagiu adus “artei detectivului”, care-si foloseste inteligenta si perseverenta pentru a rezolva cazuri aparent de nerezolvat - unde la granita dintre succes si esec stau probele esentiale.

Serialul este difuzat pe CRIME + INVESTIGATION® lunea, din 7 noiembrie, la ora 23:00, si are opt episoade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.