Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt, aflati in plin proces de divort, si-au vandut resedinta din New Orleans, Louisiana, cu suma de 4,9 milioane de dolari, informeaza site-ul revistei People.

Cuplul Jolie-Pitt a vandut acea proprietate, ce are o suprafata totala de 710 metri patrati, cu suma de 4,9 milioane de dolari, potrivit unor documente depuse la un tribunal din New Orleans.

Situata in cochetul Cartier Francez din New Orleans, vila celor doi actori americani fusese pusa in vanzare in mai 2015 contra unei sume de 6,5 milioane de dolari. In acea perioada, agentul de presa al cuplului Jolie-Pitt a dezvaluit pentru revista People ca actorii au decis sa vanda proprietatea pentru ca doreau sa achizitioneze o alta casa ”care sa fie mai speciala”.

Angelina Jolie si Brad Pitt au achizitionat aceasta proprietate din anii 1830 cu 3,5 milioane de dolari la sfarsitul anului 2006, dupa uraganul Katrina. In urma acelei catastrofe naturale, actorul Brad Pitt a infiintat Fundatia Make It Right, care a contribuit la construirea unor locuinte ecologice in cartierele din New Orleans ce au fost afectate de inundatii.

Casa cuplului Jolie-Pitt are cinci dormitoare, trei sali de baie cu faianta venetiana, decoratiuni din marmura, semineuri, o bucatarie modern utilata, o scara interioara si un ascensor. In spatele ei, se afla si o casa pe doua niveluri pentru oaspeti.

Cei doi actori mai detin impreuna o vila de 500 de metri patrati in cartierul Los Feliz din Los Angeles, un castel - Chateau Miraval - in Correns, un sat din sudul Frantei, si un apartament rezidential in Waldorf Astoria Tower din New York.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit pe 15 septembrie, iar actrita americana a depus actele de divort pe 19 septembrie.

Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare. In schimb, Brad Pitt doreste custodie comuna.

Citeste si:
Ucraina are nevoie de şapte miliarde de dolari pe lună pentru a...
Ucraina are nevoie de şapte...

Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014.

Cei doi actori americani, alintati de presa internationala cu apelativul ”Brangelina”, au alcatuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorita frumusetii lor fizice, filmelor de succes in care au jucat si activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.