"Considerati-ma un om periculos/ Dar ar trebui sa va temeti mai mult de acest candidat blestemat", canta rapperul Eminem intr-o strofa a melodiei "Campaign Speech", lansata miercuri, facand referire la Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, informeaza BBC.

In acest single, rapperul Eminem critica mai multe situatii si persoane. Piesa, ce are o durata de opt minute, considerata de BBC "un cantec rap minimalist", contine referiri la Trayvon Martin - un adolescent american de culoare care a fost impuscat mortal de politisti caucazieni in Florida in urma cu patru ani -, Chuck Norris, Ed Norton, Robin Thicke si David Hasselhoff.

Versurile referitoare la Donald Trump si sustinatorii lui sunt cele mai critice, noteaza BBC.

"Considerati-ma un om periculos/ Dar ar trebui sa va temeti mai mult de acest candidat blestemat", canta Emimen intr-o strofa a acestui cantec.

De asemenea, Eminem spune in "Campaign Speech" ca Donald Trump este "a loose cannon" (un tun incontrolabil) - expresie din limba engleza care defineste o persoana incontrolabila si imprevizibila care provoaca pagube uriase propriei factiuni sau propriului partid politic.

Miercuri, rapperul Eminem a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter in care a dezvaluit celor 20,8 milioane de fani ai sai de pe aceasta retea de socializare ca lucreaza la un nou album de studio.

Tot miercuri, rapperul american a lansat "Campaign Speech", primul single de pe viitorul album.

Nascut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - si-a inceput cariera in 1987, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.