Mark Zuckerberg, cofondator si CEO al companiei Facebook, a dezvaluit primul cuvant rostit de fiica lui, Max, prin intermediul unui mesaj publicat miercuri seara pe contul sau oficial de pe aceasta retea de socializare.

”Max il iubeste pe Beast. Primul ei cuvant: «caine»”, a Mark Zuckerberg pe Facebook, miercuri seara.

Mark Elliot Zuckerberg, nascut pe 14 mai 1984, este un programator, antreprenor, manager si filantrop american. El este cofondator si CEO al retelei de socializare Facebook si are o avere ce a fost estimata in octombrie 2016 la 55,3 miliarde de dolari americani.

Mark Zuckerberg ocupa locul al cincilea in topul celor mai bogate persoane din lume. Zuckerberg a cunoscut-o in timpul studentiei sale la Universitatea Harvard pe studenta Priscilla Chan, care urma sa ii devina sotie. Relatia lor a inceput in 2003. Priscilla Chan este fiica unor refugiati chinezo-vietnamezi, care s-au mutat in Statele Unite dupa ocuparea orasului Saigon, in 1975, de Armata de eliberare vietnameza.

S-a nascut in Braintree, Massachusetts, o suburbie a orasului Boston, pe 24 februarie 1985. A absolvit cursurile liceului Quincy in 2003. In septembrie 2010, Zuckerberg a invitat-o pe Chan, pe atunci studenta la medicina la Universitatea California din San Francisco, sa se mute cu el intr-o vila inchiriata in Palo Alto. Apoi, Mark Zuckerberg a inceput sa invete dialectul mandarin al limbii chineze, pe care l-a exersat cu ocazia primei vizite oficiale pe care a efectuat-o in China in 2010. Pe 19 mai 2012, Mark Zuckerberg si Priscilla Chan s-au casatorit, intr-o ceremonie privata, organizata in resedinta fondatorului retelei de socializare Facebook.

Pe 31 iulie 2015, Zuckerberg a anuntat ca el si Priscilla vor deveni parintii unei fetite. Pe 1 decembrie 2015, Mark Zuckerberg a anuntat nasterea fiicei sale, Maxima Chan Zuckerberg, careia parintii si rudele ii spun ”Max”.

Beast este un caine de paza din rasa maghiara Puli. S-a nascut pe 10 ianuarie 2011 si locuieste alaturi de cuplul Mark Zuckerberg - Priscilla Chan. Beast are propriul cont de Facebook, care este urmarit de peste 2,3 milioane de persoane.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.