Academia Suedeza a incetat sa incerce sa-l contacteze pe Bob Dylan, laureatul Premiului Nobel pentru Literatura, dupa mai multe incercari nereusite, a declarat luni secretara permanenta al institutiei, Sara Danius, citata de AFP.

Momentan nu facem nimic. Am sunat si am trimis e-mail-uri celui mai apropiat colaborator al sau si am primit raspunsuri foarte amabile. Deocamdata este de ajuns", a declarat Danius pentru postul public de radio SR.

Artistul american a primit in tacere premiul care i-a fost acordat joia trecuta. In aceeasi seara, el a oferit un concert in Las Vegas, unde s-a multumit sa cante, fara a aborda acest subiect in fata publicului.

"Nu-mi fac deloc griji, am sentimentul ca se va manifesta", a precizat Danius.

Castigatorii sunt invitati in fiecare an pe 10 decembrie la Stockholm pentru a-si primi premiul din mainile regelui Suediei si a tine un discurs in cadrul unui banchet, informeaza Agerpres.

"Daca nu va dori sa vina, nu va veni. Va fi o sarbatoare mare oricum, iar distinctia ii apartine", a completat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.