Sotul cantaretei Anda Adam, Sorin Andrei Nicolescu, este cercetat de DIICOT Constanta intr-un dosar privind falsificarea unor carduri bancare emise in Australia, SUA si Mexic

UPDATE: Procurorii DIICOT au decis, miercuri, sa il cerceteze sub control judiciar pe sotul cantaretei Andei Adam in dosarul privind falsificarea de carduri bancare emise in Australia, SUA si Mexic.

Sotul cantaretei Anda Adam, Sorin Andrei Nicolescu, este cercetat de DIICOT Constanta intr-un dosar privind falsificarea unor carduri bancare emise in Australia, SUA si Mexic si retragerea de bani fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor, procurorii facand mai multe perchezitii in acest caz.

Potrivit reprezentantilor DIICOT, procurorii au facut, miercuri dimineata, mai multe perchezitii la persoane suspectate de falsificarea de carduri bancare si de acces ilegal la sistemul informatic, potrivit News.ro.

O parte dintre suspecti au fost citati la audieri, iar pentru altii au fost emise mandate de aducere.

Sursele citate au precizat ca pe numele lui Sorin Nicolescu a fost emis mandat de aducere si este cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si accesul, fara drept, la un sistem informatic, dupa ce, in perioada mai 2009 – iulie 2012, in mai multe randuri, ”a detinut mai multe carduri contrafacute, ai caror emitenti legitimi erau banci sau alte institutii financiare din Australia, SUA, Mexic, in scopul punerii in circulatie”, el retragand fraudulos bani de la un ATM din municipiul Constanta.

El a reusit sa retraga circa 48.170 de lei, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, potrivit surselor citate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.