Cunoscuta cantareata INNA isi marcheaza ziua de nastere intr-un mod interesant si de admirat.

Celebra cantareata INNA, care va implini 30 de ani duminica, 16 octombrie, si-a daruit aniversarea din acest an copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila, aflati in ingrijirea gratuita a fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Artista ii indeamna pe fani sa doneze pentru cei care au nevoie de ajutor, oferind astfel speranta pacientilor HOSPICE.

„Anul acesta, imi doresc sa ofer speranta de ziua mea si am nevoie de ajutorul tau! Cu un mic gest, poti ajuta si poti oferi speranta pacientilor de la HOSPICE Casa Sperantei” a scris artista pe contul de Galantom http://hospice.galantom.ro/inna, unde se pot face donatii.

„Este o cauza in care imi doresc sa ne implicam cat mai multi dintre noi, pentru ca, impreuna, putem face o fapta buna. Cred ca, oferind, devenim mai buni si contribuim macar cu putin la o lume frumoasa in care sa traim. Doneaza pentru ingrijrea paliativa a copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila!” mai declara INNA.

INNA s-a alatura astfel si altor personalitati care si-au daruit ziua de nastere bolnavilor care sufera de boli incurabile si se afla in ingrijirea HOSPICE: cantareata Claudia Pavel, realizatorul Rock FM Cristian Hrubaru, jurnalistul Adelin Petrisor, realizatoarea Magic FM Liana Stanciu, bassitului Trooper Ionut Radulescu si realizatoarea Pro TV Amalia Enache, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.