Cantareata Selena Gomez s-a internat la un centru de reabilitare pentru boli psihice din statul american Tennessee. Artista, diagnosticata cu lupus, sufera si de depresie de mai mult timp si, in luna august a acestui an, a anunta ca se retrage de pe scena.

Selena Gomez va primi la centrul de reabilitare nu tratament atat pentru depresie, ci si sfaturi pentru a accepta pe deplin faptul ca are lupus, scrie Agerpres.

"Selena se luptă cu lupusul, însă această pauză o ia pentru a se concentra pe sănătatea sa mintală", a declarat o sursă pentru US Weekly.

La sfârșitul lunii august, Gomez a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă pentru a se putea concentra asupra sa și a sănătății sale. Ea a recunscut ca, din cauza acestei afectiuni care ataca sistemul imunitar, are atacuri de panica si a intrat in depresie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.