Actrita americana Uma Thurman si fostul ei logodnic, magnatul francez Arpad Busson, care s-au despartit in 2014, vor lupta in instanta pentru transarea pe cale legala a chestiunii care vizeaza custodia fiicei fostului cuplu, informeaza contactmusic.com.

Celebra actrita si fostul ei logodnic nu s-au inteles in privinta custodiei fiicei lor, Rosalind, o fetita care s-a nascut in 2012. Magnatul francez a depus o cerere prin care a solicitat instantei sa i se acorde permisiunea de a-si vedea fiica - supranumita ”Luna” - cu regularitate.

Desi o intelegere a partilor a fost aranjata in septembrie 2015, o serie de ”noi tensiuni”, potrivit New York Post, ar fi aparut intre fostii logodnici, iar chestiunea custodiei va trebui sa fie transata in cele din urma intr-o sala de tribunal.

Prima infatisare in instanta a fost programata pentru luna decembrie, scrie News.ro.

Uma Thurman si Arpad Busson - care are gemeni cu supermodelul Elle Macpherson - si-au inceput relatia in 2007 si s-au logodit in iunie 2008. Cei doi s-au despartit in 2009, s-au impacat la scurt timp dupa aceea, iar fiica lor s-a nascut in 2012. Uma si Arpad au anuntat ca au rupt logodna in aprilie 2014.

Actrita americana a fost casatorita de doua ori - cu actorul Gary Oldman in perioada 1990-1992 si cu actorul Ethan Hawke in perioada 1998 - 2005. Vedeta are doi copii cu Ethan Hawke, Maya si Levon.

Uma Thurman a avut apoi o relatie cu magnatul din industria hoteliera André Balazs in perioada 2004-2007. Cei doi s-au impacat in 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.