Dupa ce a cucerit intreaga lume cu talentul sau in dans si a luat cu asalt piata muzicala internationala, RENGLE lanseaza o noua piesa care vine insotita de un videoclip la fel de cool - "China".

Clipul a fost filmat in China, iar prin versurile piesei RENGLE indeamna pe toata lumea sa creada mereu in propriile visuri!

„Am incercat sa fac ceva inedit si, in acelasi timp, sa ofer publicului o poveste personala. Piesa imbina acordurile asiatice (simbol al visului meu) cu stilul European (ce imi reprezinta background-ul), din dorinta de a evidentia drumul carierei mele de pana acum. Pentru a-ti indeplini visurile nu trebuie sa urmezi o anumita reteta, trebuie doar sa crezi in tine si sa muncesti pentru ceea ce-ti doresti”
, a declarat RENGLE.

In ultimele luni, RENGLE s-a bucurat de un succes incredibil in Asia, sustinand numeroase concerte in Japonia, China si Taiwan. In aceasta piesa RENGLE vorbeste intocmai despre evolutia carierei sale si despre cat de important este sa crezi in propiile visuri, oricat de mari ar fi: „Small town dreamer I was aiming high/ Always wanted to see how they live in Shanghai”, spune RENGLE.

Dupa ce piesa de debut, Click-Click, s-a bucurat de un success international urias, dansul din videoclip a devenit cunoscut in toata Europa. Mai mult, RENGLE a dus show-urile sale inedite in tarile asiatice. Acum, artistul lanseaza o piesa la fel de energizanta, catchy si fresh - “China”, in videoclipul careia artistul apare alaturi de dansatorii sai pe strazile colorate din spectaculosul oras.

Potrivit unui comunicat remis 9am, noua piesa si videoclipul sunt invaluite intr-o simbolistica aparte, avand elemente din cultura chineza care au devenit componente importante in viata lui RENGLE.

„Este o piesa care ma reprezinta pe mine si visul meu. In acelasi timp, sper sa-i inspire si pe altii sa nu renunte niciodata la visele lor, indiferent de ce spun altii, pentru ca intr-o zi s-ar putea sa se trezeasca si ei in China, traindu-si visul”, a mai declarat artistul.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Poti vedea clipul AICI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.